Doç.Dr. Didem Unat’ı üstün başarısından dolayı tebrik ediyoruz.
Ocak 2024, Pazartesi

Habere Git
Prof. Dr. Metin Sezgin, Yapay Zeka Küresel Ortaklığı (GPAI) girişimine Türkiye temsilcisi olarak atanmıştır.
Ekim 2023, Salı

Habere Git
Koç Üniversitesi’nde 6. Uluslararası Veri Yerelliği Programlama ve Soyutlamalar Çalıştayı
Ekim 2023, Cuma

Habere Git
Sürücüsüz Araç Güvenliği Projesine Avrupa Araştırma Konseyi’nden 1,5 Milyon Avro Destek
Eylül 2023, Cuma

Bilgisayar Mühendisliği Bölümümüzden Dr. Öğr. Üyesi Fatma Güney, sürücüsüz araçların gerçek dünyada karşılaşabilecekleri belirsizlikleri daha etkili bir şekilde yönetmesi üzerine çalıştığı “ENSURE: Muhtemel Akıbetler Rehberliğiyle Kazaları Önleyen Tahminler” isimli projesiyle Avrupa’nın en prestijli bilimsel araştırma desteklerini sağlayan Avrupa Araştırma Konseyi’nden (ERC) Başlangıç Desteği almaya hak kazandı.

TÜBİTAK TEYDEB 1711-Artificial Intelligence Ecosystem Call Results
Ekim 2022, Salı

Habere Git
Dr. Didem Unat, ACM SIGHPC Teknik Programlama Alanında Yükselen Kadın Lider Ödülü’ne layık görüldü.
Eylül 2021, Perşembe

Habere Git
Koç University Parallel and Multicore Computing Lab Open Graduate and Postdoc Positions Information Webinar
Mayıs 2021, Çarşamba

KUIS AI Webinar
Mayıs 2021, Salı

Habere Git
Dr. Didem Unat’ın Avrupa Yüksek Başarımlı Hesaplama Ortak Girişimi (EuroHPC JU) tarafından finanse edilen 2.6Milyon Avroluk SparCity projesi 1 Nisan’da başlatıldı.
Nisan 2021, Perşembe

Habere Git
Doç. Dr. Aykut Erdem Bilim Akademisi tarafından verilen BAGEP 2021 Ödülünü almaya hak kazanmıştır.
Nisan 2021, Cuma

Habere Git
Prof. Öznur Özkasap prestijli uluslararası “N2Women 2020: Bilgisayar Ağları ve İletişimde Yıldızlar” listesine seçildi
Mart 2021, Salı

Habere Git
Öğretim Üyemiz Doç. Dr. T. Metin Sezgin’in “Algı Temelli Çizim İşleme” projesi Tübitak 1001 Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı kapsamında fon almaya hak kazandı!
Şubat 2021, Pazartesi